VIDEO VSEBINE

Oglejte si odlomke in se prijavite za ogled celih video posnetkov.

Enourna okrogla miza o stroških in financiranju zimske službe v občinah. Ali so občine, ki izvajajo zimsko službo na zahtevnejših območjih, upravičene do več državnih sredstev in ali bi lahko spremenili sistem financiranja? O tem s sogovorniki na okrogli mizi.

Vloga pregledniških služb pri posegih v območje ceste

120 EUR z DDV

Spletni seminar o zakonodaji, ki ureja posege v območje ceste in vlogi pregledniških služb pri nedovoljenih posegih. Predavateljica Tina Damjanovič Pavlin vas bo v dveh urah popeljala od zakonodaje do praktičnih primerov s terena. Priporočamo odgovornim na občinah ter vodjem pregledniških služb.

Enourna okrogla miza o izzivih izvajanja zimske službe v sezoni 2023/2024, tudi v luči nedavne ujme. S kakšnimi organizacijskimi izzivi se srečujejo in kakšne so izkušnje izvajalcev? Zakaj je pomembno preventivno posipanje in kako ga izvajati?

Enourno predavanje dr. Horst Hanka z Nemške uprave za ceste o tem, kako določijo na katerih kolesarskih poteh bodo izvajali zimsko službo in kako jo izvajajo. Za vse, ki se sprašujete ali in kako izvajati zimsko službo na kolesarskih površinah.

Prijavite se za ogled video posnetkov