Ponudba za sponzorje

Spoštovani,
veselimo se dogodka, kjer bomo razpravljali o pomembnih temah, ki se nanašajo na izboljšanje prometne varnosti in razumljivosti prometne signalizacije na naših cestah.

Za dosego ciljev in uspešno izvedbo posveta, vas vabimo k sponzorstvu dogodka. Vaša prisotnost in predstavitev bosta velikega pomena za obogatitev dogodka in bosta omogočila udeležencem, da izkusijo vaše prizadevanje in ponudbo na izviren način. Predlagamo različne možnosti sodelovanja:

Razstavni prostor: Na parkirišču pred Hotelom Grof prikažete fizične vzorce prometnih znakov, talnih oznak, signalizacije, semaforjev in drugih izdelkov. Sponzorstvo za razstavni prostor: 390 EUR.

Interaktivne demonstracije: Na parkirišču pred Hotelom Grof demonstrirate izdelavo talnih označb, delovanje pametne signalizacije, zbiranje podatkov o prometni signalizaciji in podobno. Sponzorstvo za interaktivne demonstracije: 490 EUR.

Sodelovanje v panelni razpravi: Sodelujete na panelni razpravi o prihodnosti prometne signalizacije, kjer boste delili svoje izkušnje, vpoglede in rešitve glede izzivov, ki jih prinaša prometna signalizacija. Sponzorstvo za panelno razpravo: 700 EUR.

Sponzorstvo odmora za kavo: po dejanskih stroških. Sponzor bo na dogodku najavljen kot: na kavo vabi…

Sponzorstvo kosila: po dejanskih stroških.

Sponzorstvo snemanja dogodka in Zoom prenosa v živo: po dejanskih stroških. Najava na spletni strani in na dogodku: snemanje in zoom prenos omogoča…

Vsa sponzorstva bodo navedena na spletni strani dogodka in izpostavljena na samem dogodku, kar bo prispevalo k prepoznavnosti vašega podjetja in vaše vloge pri izboljšanju prometne varnosti na naših cestah.

Prosim, sporočite nam vaše zanimanje za sodelovanje najkasneje do 20. avgusta 2023, da bomo lahko pravočasno uredili ustrezno promocijo in pripravili prostor za vašo predstavitev.

Veselimo se našega »jesenskega« sodelovanja in se vam zanj že vnaprej zahvaljujemo.

Za vse dodatne informacije in prilagoditve ponudbe napišite mail ali pokličite.

Prijava sponzorstva