31. marec 2021
spletni dogodek, ZOOM
9.30 – 12.15  Slovenija
13.00 – 15.00 Danska

Slovenija : Danska

Razvoj kolesarjenja in kolesarske infrastrukture

KAKO JE V SLOVENIJI IN KAKO NA DANSKEM? SMO SI RES TAKO RAZLIČNI? Spodbujanje kolesarjenja in vzpostavljanje kolesarskih povezav

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na celem spletnem seminarju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Koga vabimo?

Ste projektant ali odgovorni za spodbujanje kolesarjenja in razvoj kolesarske infrastrukture v državi ali na občini? Želite spremeniti stvari na bolje, biti drugačni, boljši? Potem ne zamudite edinstvene priložnosti izmenjave izkušenj in znanja s slovenskimi in danskimi strokovnjaki.

1

Prisluhnite slovenskim projektantom

Prisluhnite slovenskim primerom dobrih praks vzpostavljanja državnih in občinskih kolesarskih povezav. O razpetosti projektantov med predpisi in pogumom, težavah pri komuniciranju in z birokratskimi ovirami. Pa tudi ne pozabimo na ranljivejše, ki se srečujejo s kolesarji - pešce in gibalno ovirane.

2

Sodelovanje Kolesarske zveze Slovenije

Veseli smo sodelovanja Kolesarske zveze Slovenije, ki združuje tekmovalne in rekreativne kolesarje. Kaj pričakujejo in kaj si želijo kolesarji - od Rogljiča in Pogačarja, hitrih rekreativcev, ki po službi skočijo na kolo, do družine z otroki na kolesarskem izletu.

3

Gost dogodka: Pablo Celis, Danska

Pablo Celis vas bo navdušil s primeri s prakse, s katerimi premika meje. Ne boste verjeli, vendar se tudi na Danskem spopadajo s preveč avtomobili in premalo površin za kolesarje. Kako jih rešujejo v primerjavi z nami in kaj vse lahko naredi posameznik z veliko željo in jasnimi cilji?

4

SPOZNAJTE IZKUŠNJO

SPODBUJANJA KOLESARJENJA IN RAZVOJA KOLESARSKE INFRASTRUKTURE

Kako lahko spremenite potovalne navade, razvijate kolesarsko infrastrukturo…o vsem tem na slovenskih primerih in iz danskega drugega  največjega mesta. 

Program

No Post Found

KDO SO Predavatelji

Prijava

CENE IN POPUSTI Prijavite se na dogodek

prijava na celoten seminar

prijava na celoten seminar 250 EUR

Cene vključujejo DDV. Dodatni popust: 5% na drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega podjetja ali občine. 

PRIJAVA

prijava samo na slovenski ali samo na danski sklop

prijava samo na slovenski ali samo na danski sklop 130 EUR

Cene vključujejo DDV. Dodatni popust: 5% na drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega podjetja ali občine. 

PRIJAVA

Podatki za plačilo in informacije

Plačilo in informacije

SPOZNAJTE DANSKEGA PREDAVATELJA Prisluhnite predavanju Pabla Celisa o projektih za spodbujanje kolesarjenja v danskem drugem največjem mestu, Aarhusu, ki ga je imel v češkem Brnu.